Sisältöjulkaisija

angle-left Asiakastiedote

Koronavirustilanne on Pohjois-Karjalassa tällä hetkellä maltillinen, mutta se on valitettavasti aiheuttanut myös työterveyshuoltopalvelujen kysynnän merkittävän vähenemisen. Koronavirustilanteen ja yhtiössä aiemmin toteutettujen tuotannollisten ja taloudellisten yhteistoimintamenettelyjen vuoksi palveluyksiköissämme tapahtuu sekä tilapäisiä että pysyviä muutoksia.

Kesälahden toimipiste suljetaan pysyvästi 4.5.2020 alkaen. Jatkossa työterveyshuollon palvelut Kesälahden toimipisteessä asioineille ovat käytettävissä Kiteen toimipisteessä os. Pajarintie 6, Kitee.

Enon toimipisteen sulkemista joudutaan aikaistamaan siten, että Enon toimipiste suljetaan pysyvästi jo 4.5.2020 alkaen. Aiemmin ilmoitetun mukaisesti myös Heinävaaran ja Pyhäselän toimipisteet sulkeutuvat 1.5.2020 alkaen.

Palvelukysynnän vähenemisen vuoksi joudumme tilapäisesti sulkemaan myös Tuupovaaran toimipisteen 4.5.-31.7.2020 väliseksi ajaksi. Muissa toimipisteissämme palvelemme Teitä supistetusti touko-kesäkuun ajan. On mahdollista, että supistetut aukioloajat jatkuvat toimipisteissämme myös elo-syyskuussa, mikäli tilanne niin vaatii. Toimipistekohtaiset aukioloaikamme löytyvät nettisivuiltamme www.siuntyoterveys.fi.

Koronavirusepidemian aikana olemme lisänneet etäpalveluamme, ja terveystarkastukset on mahdollista toteuttaa etäpalveluna. Kokeneet ammattilaisemme palvelevat henkilökuntaanne myös koronasta aiheutuviin huoliin liittyen esim. etävastaanotoilla tai puhelimitse. Etäpalvelua voi käyttää mobiilisti, ja ohjeet ensimmäisestä etätapaamisesta lähetämme aina ajanvarauksen jälkeen jokaiselle henkilökohtaisesti. Ohje löytyy myös nettisivuiltamme ajankohtaisista uutisista. 

Etätyössä jaksamisen merkitys korostuu ja tarjoamme Teille mielellämme erilaisia tallenteita toimintakyvyn ylläpitämiseksi myös poikkeusoloissa. Toteutamme mielellämme etänä sekä ryhmätapaamisia että työpaikkaselvityksiä niiltä osin kuin se on mahdollista.

Tarjoamme etäpalveluja verkkoajanvarauksen kautta osoitteessa www.siuntyoterveys.fi. Sairausvastaanottoajat ovat edelleen puhelinsoiton päässä p. 013 245 6000. Lääkärin sairausvastaanottoaikoja on saatavilla erityisesti Joensuussa.

Palvelemme hengitystieinfektio-oireisia asiakkaita vain Siilaisen palvelukeskuksessa os. Noljakantie 17 a B, Joensuu, erillisellä infektiovastaanotolla. Infektiovastaanottomme on eristetty muista toimitiloista muiden asiakkaidemme suojaamiseksi tartunnoilta. Myös epidemia-aikana kannattaa hoitaa työkykyyn vaikuttavat sairaudet unohtamatta ennaltaehkäisevää toimintaa.

Jatkossa sopimus- ja asiakkuusasioissa Teitä palvelee vastaava palvelupäällikkömme Outi Kuningas. Outin tavoitatte numerosta p. 013 245 6042 tai sähköpostitse osoitteesta outi.kuningas@siuntyoterveys.fi