Sisältöjulkaisija

angle-left Asiakastiedote 4/2021

Hyvä asiakkaamme


Olemme saaneet syksyn aikana runsaasti vahvistuksia Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon. Työterveyshoitaja- ja työfysioterapeuttiresurssimme lisäksi erityisesti lääkäriresurssimme ovat vahvistuneet. Toimipistekohtaiset ammattihenkilöt löydät myös nettisivuiltamme.

Vahvistuneen lääkäriresurssin ansiota lääkärin vastaanotolle pääsy on nopeutunut, esimerkiksi etälääkärimme palveltavaksi pääsette saman päivän aikanakin.

Mikä on etävastaanotto?
Etävastaanotto on video- tai puhelinvastaanotto, jossa Siun työterveys Oy:n ammattihenkilö ottaa sinuun yhteyden sovittuna ajankohtana. Varmistathan, että olet tällöin vapaana ja puhelin on lähelläsi. Etävastaanotto on sinulle helppo ja nopea tapa kohdata ammattihenkilöistämme vaikkapa lääkäri. – Ei pitkiä matkoja lääkärille, vastaanotto hoituu vaikka kotisohvaltasi.

Lääkärimme ja muut asiantuntijamme hoitavat etävastaanotolla monia vaivoja ja oireita. Etävastaanotto soveltuu hyvin myös kontrolleihin ja hoidon seurantaan, kun siitä on sovittu asiantuntijan kanssa etukäteen. Tarvittaessa etälääkäri ohjaa sinut eteenpäin perinteiselle vastaanottokäynnille. Tarkempaa tietoa löydät nettisivuiltamme www.siuntyoterveys.fi.

Kausi-influenssarokotukset 2021-2022
THL:n suosituksen mukaisesti influenssarokotukset tulevat ajoittumaan marras-joulukuulle. Rokottamisessa noudatetaan THL:n linjausta rokotusjärjestyksestä.

Tänä vuonna keskitämme rokottamisen toimipisteisiimme. Rokotuspäivistä tullaan tiedottamaan myöhemmin Siun työterveyden internetsivujen lisäksi erillisellä asiakastiedotteella.

Asiakkuusyhteistyö
Meillä on ilo kertoa, että uusi asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Satu Kvick on aloittanut palveluksessamme lokakuun alussa. Hän vastaa jatkossa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästämme sekä on yritys- ja organisaatioasiakkaidemme yhteyshenkilö.
Sadun tavoitat joko sähköpostista satu.kvick@siuntyoterveys.fi tai numerosta 013 245 6013.


Yhteistyöterveisin,
Siun työterveys