Sisältöjulkaisija

angle-left Haemme kahta työterveyslääkäriä ammattitaitoiseen joukkoomme

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme 70 ammattilaisen voimin.

Haemme kahta työterveyslääkäriä ammattitaitoiseen joukkoomme

Työterveyshuollossamme vastaamme asiakasorganisaatioidemme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta. Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Tehtävä on vakituinen. Ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on toisessa tehtävässä Nurmes ja toisessa Kitee. Meillä on joustavat työajat, joten myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Voit tehdä työtä myös etänä. Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen. Meillä voi myös erikoistua työterveyshuoltoon, olemme koulutuspaikka. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Luemme eduksi työkokemuksen työterveyshuollosta.

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 27.9.2020 maininnalla siitä, kummalla paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Tiedusteluihin vastaavat johtava työterveyslääkäri Leena Kiiski p. 013 245 6011 leena.kiiski@siuntyoterveys.fi tai toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010 anne.kosonen@siuntyoterveys.fi.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Joensuussa 4.9.2020

Siun työterveys Oy