Sisältöjulkaisija

angle-left Kesätiedote

Kesälomakausi on alkanut ja Suomen suvi on parhaimmillaan. Koronakevään jälkeen meidän kaikkien on hyvä hengähtää hetki ennen syksyn saapumista.

Kesäkuukausina keskitämme toimintaamme seuraavasti:

  • Koko kesän ajan Teitä palvellaan Siilaisen ja Kiteen toimipisteissä.
  • Muut yksikkömme ovat heinäkuussa pääasiassa suljettuja.
  • Puhelinpalvelumme toimii normaalisti numerossa

013 245 6000, maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-14.

Muiden yksiköidemme kesän aukioloajat löytyvät tarkemmin nettisivuiltamme

 https://www.siuntyoterveys.fi/henkilosto_toimipisteittain.

Tikkamäen toimipiste on ollut suljettuna koronatilanteen vuoksi huhtikuun alusta.  Joensuun yksiköt tullaan yhdistämään, joten emme enää avaa Tikkamäen toimipistettä.  Palvelemme jatkossa Joensuussa asiakkaitamme Siilaisen toimipisteessä osoitteessa Noljakantie 17 a, Joensuu (sisäänkäynti B-ovi). 

Koronaepidemian vuoksi palvelukysyntämme on vähentynyt äkillisesti ja olemme joutuneet supistamaan toimintaamme kuluneen kevään aikana. Tämä on vaikuttanut mm. toimipisteidemme aukioloihin. Koronatilanteen ja palvelukysynnän kehittyminen saattavat vaikuttaa toimintaamme myös tulevan syksyn aikana. Seuraattehan ilmoittelua nettisivuillamme!

Useita palvelujamme on mahdollista saada etäpalveluna, vaikka mobiilisti kotisohvalle. Kokeneet työterveysammattilaisemme palvelevat henkilökuntaanne myös koronasta aiheutuviin huoliin liittyen joko yksilöllisesti tai ryhmässä toteutettuna.  Olemme mielellämme avuksi myös työnantajien varautumisessa mahdollista toista korona-aaltoa varten.

Vaikka koronarajoituksia on purettu ja tilanne on tällä hetkellä vakaa, niin edelleen on hyvä muistaa huolellinen käsi- ja yskimishygienia sekä turvavälit.

 

Leppoisaa kesää toivotellen

Siun työterveyden henkilökunta