Sisältöjulkaisija

angle-left Määräaikainen työterveyshoitajan tehtävä avoinna

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Haemme 28.2.2021 mennessä osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.3.2021-27.1.2022. Työsuhteen jatkuminen on mahdollista. Ensisijainen työpiste työsuhteen alussa on Siilaisen palvelukeskuksessa. 

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävästä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Työssä edellytetään autolla liikkumista.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat vastaava palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi, 013 2456043 tai palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi, 0132456042.

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia. 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!