Sisältöjulkaisija

angle-left Työfysioterapeutin tehtävä haettavana työterveydessä

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Siun työterveydessä on haettavana 5.7.2020 mennessä TYÖFYSIOTERAPEUTIN tehtävä. Työ alkaa sovittaessa mahdollisimman pian.

Työfysioterapeutti toimii asiantuntijana työterveyshuollon moniammatillisessa työryhmässä. Keskeisiä tehtäviä ovat työkykyä ylläpitävän ja edistävän toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, seurantaan ja arviointiin osallistuminen yksilö- ja työpaikkatasolla, asiakkaan fyysisen työ- ja toimintakyvyn tutkiminen sekä työ- ja toimintakykyä edistävien, kuormitusta vähentävien ratkaisujen selvittäminen ja toimenpide-ehdotusten laatiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmiin sekä kuntoutukseen liittyvä tietojen anto, neuvonta ja ohjaus.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja -päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin tutkinto ja vähintään 15 op laajuinen työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus. Suoravastaanottokoulutus luetaan eduksi.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on  kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä sijoittuu pohjoiselle palvelualueelle (Nurmes, Lieksa, Juuka). Työssä edellytetään liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA -työehtosopimuksen mukaisesti. 

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antaa vastaava palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi, 013 245 6042.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

 

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.