Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajaa haetaan Kiteelle

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Haemme osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 25.4 mennessä. Ensisijainen työpiste työsuhteen alussa on Kitee. Työtehtäviä voi olla myös Kesälahden, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella.  

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävästä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Työssä edellytetään autolla liikkumista.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävistä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Noudatettava työehtosopimus on AVAINTES. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi, 013 245 6043 tai palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi, 013 245 6042.

Tehtävään haetaan sähköisesti

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia. 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!