Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajan kaksi (2) tehtävää avoinna

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tuotamme hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin.

Haemme KAHTA (2) osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen.

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto sekä osaamista ja kokemusta työterveyshoitajan tehtävästä. Työterveyshuollon erikoistumisopinnot ovat eduksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja.

Ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Nurmes ja työtä tehdään myös Juuan tai Lieksan toimipisteissä. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan (Avaintes) työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävät ovat haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 6.12.2020. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen ja työn aloituksesta voidaan sopia.

Tiedusteluihin vastaavat palveluesimies Katja Pehkonen p. 013 245 6043, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi ja palvelupäällikkö Outi Kuningas p. 013 245 6042, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi. 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!