Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajan tehtävä avoinna, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kitee

Työterveyshoitajan tehtävä Tohmajärvi, Kitee, Rääkkylä (id3959)

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tuotamme hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Haemme osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme Keski-Karjalaan vakituiseen työsuhteeseen

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävästä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. 

Työterveyshoitajan tehtävä on vakituinen. Ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Tohmajärven toimipiste. Työtehtäviä on myös Kiteellä ja Rääkkylässä. 

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 24.1.2021. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työhaastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa.

Tiedusteluihin vastaavat palveluesimies Katja Pehkonen p. 013 245 6043, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi ja palvelupäällikkö Outi Kuningas p. 013 245 6042, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi. 

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Joensuussa 31.12.2020