Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia. Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Siun työterveydessä on haettavana 18.4 mennessä TYÖTERVEYSHOITAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus

Työ alkaa 24.5.2021 ja kestää 12.12.2021 saakka. Ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Siilaisen toimipiste.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävästä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Työssä edellytetään liikkumista autolla esimerkiksi asiakasyrityksissä.

Lisäksi sijaisuuteen valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian ja siinä on 3 kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat vastaava palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi, 013 245 6043 tai palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi, 013 245 6042. 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.