Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Siun työterveydessä on haettavana 22.2.2021 mennessä TYÖTERVEYSHOITAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus

Työ alkaa 15.03.2021 ja kestää 26.09.2021 saakka. Ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Siilaisen toimipiste.

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävästä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Työssä edellytetään autolla liikkumista.

Lisäksi sijaisuuteen valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Määräaikaisessa tehtävässä on koeaika. Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat vastaava palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi, 013 2456043 tai palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi, 0132456042.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia. 

Joensuussa 22.1.2021