Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyshoitajia haetaan Juukaan, Kiteelle sekä Nurmes/Lieksaan

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Haemme osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 16.5.2021 mennessä

  • Juuan toimipisteeseen.
  • Eteläiselle palvelualueelle (2 paikkaa). Kiteen lisäksi työtehtäviä voi olla myös Rääkkylän ja Tohmajärven alueella.
  • Nurmes/Lieksaan. Ensisijainen työpiste työsuhteen alussa on Nurmes. Työtehtävien hoitaminen edellyttää liikkumista Lieksa-Nurmes -alueella.

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Työssä edellytetään autolla liikkumista.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävistä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Noudatettava työehtosopimus on AVAINTES. Työntekijä voi esittää palkkatoiveen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat palveluesimies Katja Pehkonen,
katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi tai palvelupäällikkö Outi Kuningas, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.

Tehtäviin haetaan sähköisesti:

Työterveyshoitaja: Juuka

Työterveyshoitaja: Kitee

Työterveyshoitaja: Nurmes, Lieksa