Sisältöjulkaisija

angle-left Asiakastiedote 3/2021

Hyvä asiakkaamme

Helteisen kesän jälkeen syyskauden alkaessa meillä on mahdollisuus nauttia pimenevistä illoista ja raikkaista ulkoilukeleistä. Kesälomat ovat takanapäin, joten nyt on tärkeää muistaa työstä palautuminen; riittävä lepo, liikunta ja säännöllinen ruokailurytmi.

Kesän aikana henkilöstössämme on tapahtunut muutoksia, mikä vaikuttaa joidenkin toimipisteidemme lähipalvelujen saatavuuteen rekrytointiprosessien vaatiman ajan. Lähipalvelun puuttuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei palvelua olisi saatavilla, vaan Teitä palvellaan etänä muista toimipisteistämme. Etäpalveluina on saatavilla lääkäri-, hoitaja- ja psykologiasiantuntijamme palvelut.

Etäpalvelujen käyttö on sujuvaa ja vaivatonta ja palvelua on saatavilla vaikka keskellä työpäivää ruoka- tai kahvitauolla. Etälääkäriresurssimme ovat vahvistuneet, joten aikoja on saatavissa nopeaankin tarpeeseen.

Olemme saaneet etäpalveluista hyvää palautetta henkilöasiakkailtamme, joten jatkamme etäpalvelujemme kehittämistä jatkossakin. Myös työnantajat ovat olleet tyytyväisiä etäpalvelujen käyttöön matkustamisen vähetessä.

Sekä etä- että lähipalveluihimme pääset helposti varaamalla ajan nettiajanvarauksesta www.siuntyoterveys.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 013 245 6000. Lääkäriajat ovat edelleen soiton päässä.

Yhtiömme toimipisteverkostoon tulossa muutoksia, kun Tuupovaaran toimipiste sulkeutuu syyskuun loppupuolella. Tuupovaaran asiakkaita palvellaan jatkossa yritysten oman valinnan mukaan joko Ilomantsissa tai Joensuussa.

Olemme saaneet palautetta vähäisestä asiakastiedottamisesta tämän vuoden aikana. Pahoittelemme huonoa viestintäämme ja tällä hetkellä etsimme asiakkuus- ja viestintäpäällikköä kehittämään viestintää sekä lisäämään aktiivista yhteistyötä kanssanne. Uuden henkilön rekrytoinnin ajan asiakkuusasioissa voitte olla yhteydessä kehitysjohtaja Tuovi Maasioon, tuovi.maasio@siuntyoterveys.fi tai 013 245 6019.

 

Yhteistyöterveisin,

Siun työterveys