Sisältöjulkaisija

angle-left Etsimme työkaveriksemme taloussuunnittelijaa

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme noin 70 ammattilaisen voimin. 

Etsimme työkaveriksemme taloussuunnittelijaa

Tehtävänäsi on pitää yhtiömme talousasiat tarkasti hyppysissäsi. Tehtävä sisältää talouden ja toiminnan raportointia, ostolaskujen tarkastusta, budjetointia sekä tilinpäätöksen valmistelua yhdessä tilitoimiston kanssa.  Yhtiön myyntilaskutus ja siihen liittyvä asiakas- ja Kela-yhteistyö ovat päävastuullasi.  

Toivomme sinun olevan aktiivinen, asiakaspalvelutaitoinen, kehittämismyönteinen ja intohimoisesti numeroihin suhtautuva tiimipelaaja.  Kirjanpidon lainalaisuudet ovat sinulle tuttuja, joten odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.  Taloushallinnon työkokemusta sinulla voisi olla jo muutamalta vuodelta. Työterveyshuollon tai sote-alan tuntemus on ehdoton etu. 

Tehtävä on vakinainen ja kuuden kuukauden koeajan verran voidaan yhdessä tuumailla, miten yhteistyömme sujuu. Työpisteesi sijaitsee Joensuussa mukavien työkavereiden keskellä. Työtä voi osittain tehdä myös muissa maakunnan toimipisteissä tai etänä. 

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Laitathan hakemuksesi meille viimeistään 9.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.4. klo 12-14, 22.4. klo 12-16 tai 28.4. klo 8-14 toimitusjohtaja Anne Kosonen, puh. 013- 245 6010,  anne.kosonen@siuntyoterveys.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.