Sisältöjulkaisija

angle-left Lääkäriksi Siun työterveyteen

Tervetuloa lääkäriksi meille! Voit olla työterveydestä kiinnostunut lääkäri tai työterveyteen erikoistuva lääkäri. Kokemusta sinulla ei vielä tarvitse olla, koska meillä saat kokemusta kartutettua omien mielenkiintojesi mukaan. Voit tulla pitämään pelkkää sairasvastaanottoa tai halutessasi ja taitojesi mukaan tehdä myös työpaikkakäyntejä ja työkykyprosesseja. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa. Meillä voit tehdä myös etätyötä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Otamme myös lääketieteen kandeja töihin. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Voit myös suorittaa meillä osan yleislääketieteen erityiskoulutuksesta eli YEK-putkesta.

Koulutamme mielellämme myös työterveyteen tai yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä. Siun Työterveydellä on Joensuussa kaksi toimipistettä, Siilainen ja Tikkamäki. Kummassakin toimipaikassa on uudet äskettäin valmistuneet toimitilat.
Palkkaus on kilpailukykyinen!

Autamme asunnon etsinnässä. Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edullisesti ja näitä voit kysyä soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi. Autamme myös puolison työpaikan etsimessä.


Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Jätä hakemus sähköisesti.


Lisätietoja voit kysyä: johtava työterveyslääkäri Leena Kiiski, p. 013 245 6011, leena.kiiski@siuntyoterveys.fi

tai toimitusjohtaja Anne Kosonen, p. 013 245 6010, anne.kosonen@siuntyoterveys.fi