Sisältöjulkaisija

angle-left Työterveyspsykologia haetaan palveluesimiehen tehtävään

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme 70 ammattilaisen voimin.

Nyt etsimme joukkoomme

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA palveluesimiehen tehtävään 

Palveluesimiehenä vastaat Siun työterveys Oy:n työterveyspsykologitoiminnasta kehittäen palveluja ja prosesseja sekä johtaen psykologien asiakastyötä ja heidän osaamisensa kehittämistä.

Tehtävään yhdistyy joustavasti siihen kuuluva asiakastyö. Tehtäviäsi työterveyspsykologina ovat mm. psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäisy ja arviointi, toimenpide-ehdotusten tekeminen sekä työntekijöiden ja työyhteisöjen työhyvinvoinnin edistäminen.

Odotamme sinulta työkokemusta työterveyshuollosta ja esimiestyöstä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä edellyttää hyvää substanssiosaamista sekä erinomaisia yhteistyö-, markkinointi- ja verkostoitumistaitoja.

Tarjoamme sinulle innostavan ja mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä Siun työterveys Oy:n asiantuntijaverkoston työsi tueksi.   

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 9.5.2021 klo 15.00 mennessä. Voit liittää hakemukseesi palkkatoivomuksen. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan kuluessa.  

Tiedusteluihin vastaa hallintopäällikkö Arja Janhonen, arja.janhonen@siuntyoterveys.fi, p. 013 245 6012.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.