Ajanvaraus työterveyteen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

Suosittelemme lukemaan alla olevan ohjeistuksen ennen ajanvaraukseen siirtymistä.

 

Huom! Jos sinulla on akuutin hengitystieinfektion oireita (kuume, nuha, yskä, kurkkukipu), vaihda lähivastaanottoaikasi etäajaksi tai siirrä kiireetön ajanvaraus toiseen ajankohtaan. Siun työterveydessä ei ole erillistä infektiovastaanottoa! 

 

Tarjoamme asiakkaiden käyttöön suu-nenäsuojuksia toimipisteillä asioidessa (näitä löytyy sisäänkäyntien läheisyydestä).
 

Verkkoajanvaraus: Varaa aika tästä

Verkkoajanvarauksesta työterveyshoitajan ja työfysioterapeutin puhelinajat, lähi- ja etävastaanottoajat sekä rokotusajat.

 

Varaa terveystarkastukseen aina tunnin (1 h) vastaanottoaika työterveyshoitajalle (ei sairausvastaanottoaikaa)!

 

  • Tarkistathan työnantajaltasi, että sairaanhoito kuuluu palvelusopimukseen ennen työterveyshoitajan sairausvastaanottoajan varaamista
  • Pelkät reseptien uusinnat ja pitkäaikaisten perussairauksien seuranta / hoito eivät kuulu työterveyshuollollisesti painotettuun sairaanhoitoon
  • Kiireellisissä, lääkärin tutkimusta ja hoitoa vaativissa asioissa (esimerkiksi akuutit oireet kuten silmätulehdus, virtsatietulehdus, hengitystieoireet/hengenahdistus, rintakipu, äkillinen vatsakipu sekä reseptiasiat) ota yhteyttä omaan terveysasemaasi tai Tikkamäen yhteispäivystykseen puh 116 117. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita 112.
  • Muistathan hyödyntää Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen Omaolo-palvelua, jonka kautta voit täyttää oirearviokyselyn esimerkiksi virtsatietulehdusepäilyyn liittyen.
 
Mikäli työnantajan palvelusopimus ei kata sairaanhoitopalveluita tai ajanvarauksen syy ei kuulu työterveyteen (esim. aiemmin diagnosoidut kansantaudit kuten astma, verenpainetauti, diabetes), laskutamme ajan varannutta henkilöä palvelusta.

 


Mikäli ajanvarauksesi syy on jokin seuraavista, ajanvaraus tulee tehdä aina palvelun tarpeen arvioinnin vuoksi puhelimitse p. 013 245 6000:
- Jaksamis- ja uupumisasiat
- Tapaturmat
- Työfysioterapeutin laajempi toimintakykyarvio, suoravastaanottoaika sekä Mediracer-tutkimus

 

Palvelemme asiakkaitamme myös etänä. Työterveyden etävastaanottojen ohje täällä.

 

Puhelinpalvelu: 013 245 6000

Suoran linjan aukioloajat:

ma-pe  klo 8.00 - 12.00   

 

Soittopyyntöjä voit jättää:

ma-to  klo 8.00 - 16.00   
pe  klo 8.00 - 14.00

 

Puhelinajanvarauksessa on ruuhkaisinta alkuviikosta kello 8.00 - 10:00. Voit jättää takaisinsoittopyynnön, jolloin hoitaja soittaa sinulle takaisin – aamupäivisin viivettä voi olla, iltapäivällä klo 15 mennessä jätettyihin soittopyyntöihin pystytään yleensä vastaamaan hyvin tunnin sisällä.

Ohjaus- ja neuvonta-asioissa voit varata sähköisestä ajanvarauksesta soittoajan suoraan työterveyshoitajalle, jolloin soitto tulee varatun ajan puitteissa.

 

 

 

Sisältö päivitetty 29.11.2023

Nettiajanvaraukset