toimisto

Tule meille töihin

Tule meille töihin

Oletko työterveyslääkäri, työterveyshoitaja tai työterveyshuollon asiantuntija? Tai oletko kiinnostunut työskentelemään työterveyshuollossa ja kehittämään osaamistasi? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää!

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme toimia lähellä asiakasta, ja tuotamme työterveyshuollon palveluita 12 palveluyksikössä Pohjois-Karjalan maakunnan ja Heinäveden alueella. Meillä on vahva osaaminen työterveyshuollosta, ja tarjoamme monipuolisia työnkuvia organisaatiossamme. Haluamme olla kannustava, sitoutunut ja rehti kumppani asiakkaillemme. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja koulutuksiin.

 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

 

 

Avoimet työpaikkamme:

Työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyslääkäri, yleislääkäri ja työterveyspsykologi

Siun Työterveys Oy tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Pohjois-Karjalassa. Yhtiö tuottaa työterveyshuollon palveluja Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Asiakkaita meillä on noin 21 500 ja henkilöstömme muodostuu noin 60 henkilön moniammatillisesta joukosta. Siun Työterveys Oy kuuluu Siun sote -konserniin.
 

Lisätietoja antaa:
Johtava työterveyslääkäri Leena Kiiski (leena.kiiski@siuntyoterveys.fi) - lääkärit
Palvelupäällikkö Soile Kurttila p. 013 2456712 ja soile.kurttila@siuntyöterveys.fi - työterveyspsykologi

 

 

 

 

 

Jos näistä ei löydy sopivaa, ilmianna itsesi täyttämällä alla oleva avoin hakemus. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
 
 

 

Sisältö päivitetty 12.02.2024

Rekrytointilomake ohjeteksti

Lähetäthän CV:si osoitteeseen rekrytointi@siuntyoterveys.fi

Lomake

Rekrytointi