toimisto

Tule meille töihin?

Tule meille töihin?

Oletko työterveyslääkäri, työterveyshoitaja tai työterveyshuollon asiantuntija? Tai oletko kiinnostunut työskentelemään työterveyshuollossa ja kehittämään osaamistasi? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää!

 

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme toimia lähellä asiakasta, ja tuotamme työterveyshuollon palveluita 12 palveluyksikössä Pohjois-Karjalan maakunnan ja Heinäveden alueella. Meillä on vahva osaaminen työterveyshuollosta, ja tarjoamme monipuolisia työnkuvia organisaatiossamme. Haluamme olla kannustava, sitoutunut ja rehti kumppani asiakkaillemme. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja koulutuksiin.

 

Avoimet työpaikkamme:

 

Yleislääkäri 

Siun Työterveys Oy tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Pohjois-Karjalassa.

 

Yhtiö tuottaa työterveyshuollon palveluja Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Asiakkaita meillä on noin 23 000 ja henkilöstömme muodostuu noin 60 henkilön moniammatillisesta joukosta. Siun Työterveys Oy kuuluu Siun sote-konserniin.
 

Haemme Joensuuhun

 

KAHTA YLEISLÄÄKÄRIÄ

 

Voit tulla pitämään pelkkää sairasvastaanottoa tai halutessasi ja taitojesi mukaan tehdä myös työterveyshuollon ennaltaehkäisevään työhön liittyviä tehtäviä, kuten työpaikkakäyntejä ja työkykyprosesseja.

 

Pienestä ja kodikkaasta yhtiökoostamme huolimatta olemme Pohjois-Karjalan suurin työterveyspalvelujen tuottaja. Meillä työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu erinomaisesti ja työskentely osa-aikaisena on mahdollista. Voit työskennellä osan ajastasi myös etänä. Kokeneet erikoislääkärimme ovat tukenasi ja toimimme myös koulutuspaikkana, mikäli työterveyshuollosta tulee kutsumuksesi. Meistä monelle on käynyt niin.

 

Tehtävä on vakituinen. Ensisijainen toimipisteenäsi on Joensuun Siilaisella olevat erinomaiset tilat.  

 

Tarjoamme sinulle:

 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi
  • Etätyömahdollisuuden
  • Erinomaisen perehdytyksen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Toimivan kollegiaalisen tuen

 

Tuemme hyvinvointiasi mm. e-Passi-edulla, kattavilla työterveyspalveluilla sekä AVAINTES:n tarjoamilla pitkillä lomaoikeuksilla.  

 

Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi osoitteeseen rekrytointi@siuntyoterveys.fi viimeistään 20.5.2022, olemme sinuun yhteydessä.

 

Tiedusteluihin vastaavat

johtava työterveyslääkäri Matti Peura, p. 013 245 6011 matti.peura@siuntyoterveys.fi tai

toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010 anne.kosonen@siuntyoterveys.fi.

 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Jos näistä ei löydy sopivaa, ilmianna itsesi täyttämällä alla oleva avoin hakemus. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

Sisältö päivitetty 03.05.2022

Rekrytointilomake ohjeteksti

Lähetäthän CV:si osoitteeseen rekrytointi@siuntyoterveys.fi

Lomake

Rekrytointi