toimisto

Tule meille töihin?

Tule meille töihin?

Oletko työterveyslääkäri, työterveyshoitaja tai työterveyshuollon asiantuntija? Tai oletko kiinnostunut työskentelemään työterveyshuollossa ja kehittämään osaamistasi? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää!

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme toimia lähellä asiakasta, ja tuotamme työterveyshuollon palveluita 12 palveluyksikössä Pohjois-Karjalan maakunnan ja Heinäveden alueella. Meillä on vahva osaaminen työterveyshuollosta, ja tarjoamme monipuolisia työnkuvia organisaatiossamme. Haluamme olla kannustava, sitoutunut ja rehti kumppani asiakkaillemme. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja koulutuksiin.

 

 

Avoimet työpaikkamme:

 

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Yleislääkäri 

 

Siun Työterveys Oy tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Pohjois-Karjalassa. Yhtiö tuottaa työterveyshuollon palveluja Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Asiakkaita meillä on noin 21 500 ja henkilöstömme muodostuu noin 60 henkilön moniammatillisesta joukosta. Siun Työterveys Oy kuuluu Siun sote -konserniin.
 

Tiedusteluihin vastaavat

johtava työterveyslääkäri Matti Peura, p. 013 245 6011 matti.peura@siuntyoterveys.fi tai

toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010 anne.kosonen@siuntyoterveys.fi.

 

 

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Jos näistä ei löydy sopivaa, ilmianna itsesi täyttämällä alla oleva avoin hakemus. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

Sisältö päivitetty 02.03.2023

Rekrytointilomake ohjeteksti

Lähetäthän CV:si osoitteeseen rekrytointi@siuntyoterveys.fi

Lomake

Rekrytointi