yhteistyö

Siun työterveys Oy

Siun työterveys Oy

 

Siun sote työterveys on yhtiöitynyt Siun työterveys Oy:ksi 1.1.2019. Siun sote Työterveyden henkilöstö on siirtynyt uuden yhtiön palvelukseen. Siun sote on siirtänyt maakunnallisesti työterveyshuollon järjestämisvastuun yhtiölle. Siun työterveys Oy tarjoaa työterveyspalveluja maakunnan alueella työnantajille, yrityksille ja yrittäjille.

 

Palvelemme noin 1800 yritystä ja 16 000 henkilöasiakasta. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme palveluja oman maakuntamme lisäksi muualla Suomessa. Siun työterveys Oy:n palveluksessa on 60 työntekijää ympäri maakuntaa. Työterveyden ammattihenkilöstöön kuuluu työterveyshoitajia ja -lääkäreitä sekä työfysioterapeutteja. Moniammatillisessa työyhteisössämme toimii lisäksi työterveyspsykologeja, työterveyssihteereitä ja lähihoitajia. Henkilöstössämme on lisäksi erityisosaajia, kriisityön osaajia ja maataloustyön asiantuntijoita. Ammattilaisemme tarjoavat työpaikkojen työkyvyn hallintaan omaa erityisosaamistaan.

 

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme olla lähellä asiakasta. Meillä on vahvat siteet maakuntaan, ja tarjoamme palveluita 13 palveluyksikössä maakunnan alueella. Juuremme ovat syvällä työterveyshuollon osaamisessa, ja olemme kiinnostuneet työelämän kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Monipuolinen osaaminen, vankka kokemus ja kattavat verkostot tukevat meitä työterveyshuollon palveluiden tuottamisessa. Asiakkaillemme haluamme olla helposti lähestyttävä, kannustava ja sitoutunut kumppani. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa pyrimme tukemaan työkykyä ja työhyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

 

Tervetuloa mukaan joukkoomme!