yhteistyö

Siun työterveys Oy

Siun työterveys Oy

 

Siun sote työterveys on yhtiöitynyt Siun työterveys Oy:ksi 1.1.2019. Siun sote Työterveyden henkilöstö on siirtynyt uuden yhtiön palvelukseen. Uuden yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Siun sote – kuntayhtymä on siirtänyt maakunnallisesti työterveyshuollon järjestämisvastuun yhtiölle (pois lukien Lieksa). Siun työterveys Oy tarjoaa työterveyspalveluja maakunnan alueella työnantajille, yrityksille ja yrittäjille. Palvelutoiminta ja palveluverkostot säilyvät ennallaan.

 

Palvelemme noin 2200 yritystä ja 21 500 henkilöasiakasta. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme palveluja oman maakuntamme lisäksi kaikkialla Suomessa. Siun työterveys Oy:n palveluksessa on lähes 60 työntekijää ympäri maakuntaa. Työterveyden ammattihenkilöstöön kuuluu työterveyshoitajia ja -lääkäreitä. Moniammatillisessa työyhteisössämme toimii lisäksi työfysioterapeutteja, työterveyspsykologeja, työterveyssihteereitä ja lähihoitajia. Henkilöstössämme on lisäksi erityisosaajia, kriisityön osaajia ja maataloustyön asiantuntijoita. Työkykykoordinaattorimme tarjoavat työpaikkojen työkyvyn hallintaan omaa erityisosaamistaan.

 

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme olla lähellä asiakasta. Meillä on vahvat siteet maakuntaan, ja tarjoamme palveluita 13 palveluyksikössä maakunnan alueella. Juuremme ovat syvällä työterveyshuollon osaamisessa, ja olemme kiinnostuneet työelämän kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Monipuolinen osaaminen, vankka kokemus ja kattavat verkostot tukevat meitä työterveyshuollon palveluiden tuottamisessa. Asiakkaillemme haluamme olla helposti lähestyttävä, kannustava ja sitoutunut kumppani. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa pyrimme tukemaan työkykyä ja työhyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

 

Tervetuloa mukaan joukkoomme!